barcelona!

Hej hej halla!

Ledsen for den daliga uppdateringen! har som sagt ingen dator med mig och det finns roligare saker att gora har an att sitta vid en!

Vi lever kan jag ju lugna alla som undrade over det iaf!

Som sagt sa har vi borjat jobba nu. grymt gang vi jobbar med, dock ar projektet vi sitter pa nerlaggningshotat, vilket i princip betyder att vi kan fa sparken nar som helst. Kanns val lite crapigt speciellt for att vi har skrivit pa for lagenheten till den sista maj. men om inte annat sa far vi  val ligga och sola pa varan terrass hela dagarna och leva pa brod och vatten. sa pa natt satt loser det sig!!

Annars sa har vi traffat en heldel trevligt folk!

I mandags tex sa fragade nagra killlar fran jobbet om vi skulle med pa shocko. en bar en bit efter strandprommenaden. Sagt och gjort vi slutade 9 var hemma 20 i 10 och pa vag ut igen 10! val pa shocko bjods det pa gratis mat och alkohol fram till kl12, det var bara att tacka och ta emot! sen hangde vi aven lite i vip omradet och drack kava! hahah en mkt roligt kvall blev det!

en annan lite udda grej var att vi tog taxi fran hem fran mataffarem efter vi varit och handlat eftersom bussarna hade slutat ga, sa da delade vi en med 2st vi jobbar med :P


nu haller tiden pa att ta slut, maste bara beratta att imorgon sa ska vi och se fotboll pa camp nou, barcelona -malaga, ska bli ap kul! fick bra pris pa biljetterna sa det ar nice !

hoppas allt ar bra med er dar hemma! saknar er, men vi ses ju snart ;)


Pusspusspuss! <3

Kommentarer
Postat av: Katarina

åh, jag vill också vara i barcelona nu! haha ni verkar ha det bra :) Jobbigt att stället ni jobbar på är nedläggningshotat dock? :S hoppas det löser sig iallafall! Ha det BÄST! pusssssss på er =)

2009-03-27 @ 18:00:37
URL: http://kattarinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0