Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt

torsdag imorgon, det hade hellre fått vara fredag men det är inte mkt att göra åt saken. känns som att  stressen börjar imorgon efter jobbet! det blir att cykla hem, dusch, äta, fixa mig och försöka hinna med bussen som går 6 till luleå för mys med tjejerna och sedan rix fm festivalen (: Sen  blir det hem, sova direkt, upp jobba till 4 cykla gärnet hem, duscha, äta, fixa mig och allt sånt skit! och även på fredag så ska jag försöka hinna med 6 bussen så vi får se hur det går : P även lördagen ska självklart tillbringas i luleå! yey luleå kalaset here i come! :P

ajja nu ska jag se färdigt project runway och sen sova...


Lars Winnerbäck - Solen i ögonen

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen
Och spilld mjölk överallt
Det stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

Det här är 'Be Your Own Star Show'

hello bloggen, sist jag skrev så berättade jag att jag hade en 13 timmars arbetsdag som väntade. Det lät jobbigt, men det visade sig att det var den roligaste dagen jag har haft under min karriär som tvätten arbetare! sjukt, jag vet! dagen började som resten av veckan gjort, 2h i mangel, men denna dagen hade jag äran att få lära mig allt möjligt, läsa av mangel1, slå av och starta mangel2, ringa till reparatören, blyta band, osv osv, jätte kul!(not)  sen var det 6 timmar i vibbran som väntade, även dom gick hyfsat fort. Sen 4 så började övertiden, jag och elin parkerade i lakansmangeln och då började skratt afallen! Humorn den kvällen var lägre än golcalnet jag lovar, men samtidigt så var det så sjkt kul!
Några av skämten:
* Här står vi coola katterna och hänger, och lakanen bara rullar in på rullband, vi slänger ii väg dom, men dom kommer bara tillbaka, jag kan inte göra av med alla lakan..
* stackars han som aldrig gråter fast han släpar på ett höghus, vad är det ingen ska få se om ingen inte redan sett och vars ska det där huset? vem vet sunderbyn kanske?
* åh det här börjar bli lite lågrandigt!

antar att ingen förstår, och man måste ha varit där och vara tvätten arbetare för att förstå! :P hahah

ajja hur som helst, fredagen var super seeg och jag var extrem trött! efter jobbet så tog jag det bara lungt och på kvällen så cyklade jag till martina och spenderade kvällen där. 
Lördag så blev det alder med martina, elin och sofia (: sen var det hem, dusch, fix och trix sen till elin(s)  och startade förfesten med lasse! (winnerbäck) sen kikade även elin och marina förbi. kvällen fortsatte på bränna, satt mest och pratade med andreas hela kvällen (: när bränna stängde så gick jag elin marina och några norrmän på efterfest hos nån, inte den roligaste precis men stannade till 5 sen gick vi hem till mig, pratade och svamlade, somnade runt halv 7 nångång. vaknade 11 åt frulle och så sen vid 1 så for jag med mami och papi till alder och låg där till 4 ungefär. duschade när jag kom hem och sen somnade jag till det var middag. kvällen tillbringades i soffan/ sängen! 

Idag är har då ännu en arbetsvecka påbörjats, förmiddagen var väldigt seeg, men eftermiddagen gick hyfsat fort ändå :) 
Nu är det bara 2 jobb veckor kvar iaf vad det ser ut som nu, men man vet aldrig. Fast känner att jag vill ha ledigt ett tag :P  

hoppas, vecka går fort, jag längtar redan till helgen! luleåkalaset! men mer om det senare i veckan :)


Lars Winnerbäck - Dunkla rum

Torka tårarna min vän
Jag tror jag vet ungefär hur det känns
som att försöka dansa med en myndighet
Du ville bara ha ett hem, en plats
nånting vettigt att göra, vad som helst
Om det fanns tid för nåt att växa
Om det fanns plats för lite värdighet
Här blir man sparkad på i kön till ett ställe
som man inte ens vill in på
Man tuggar i sig hela svansen
Det står alltid nåt i vägen
och du tar dig alltid loss och du rusar
men ändå fångar marken dina fötter

Jag kan inte hjälpa dig upp
kan inte lysa upp den väg du springer
Jag kan inte vagga dig varm och lugn
du har en annan röst, annan färg,
Ett annat land, med andra klockor som ringer
Jag tar mig inte in i dina dunkla rum

Clearly I remember

hej bloggen! nu är det en vecka sen jag skrev sist och då undrar ni säkert vad jag har haft för mig.  jo det ska jag berätta!
Jag har jobbat, sen i fredags så var jag på bränna  med rebecca, det var roligt att träffa henne! Lördag var det luleå med mami, fyndade 2 par jeans för 100 kr styck, en stor t.shirt 49kr, enn tubtopp 49kr, leggins 49kr och till sist ett par skor och även dom för 49 :) sen var det bara hem, dusch, fix och trix innan jag knatade till systemet för att möta martina och prisca frö att sedan gå till elin för att börja förfesten. Det blev en rikigt trevlig kväll iaf det jag kommer ihåg av den :P
Söndagen började med bakis häng i soffan, för att sedan tillbringa kvällen i luleå för att gratta ida (:
Även början på denna vecka har innehållt jobb, även lite soffhäng med och skolkatalog tittande med elin. Ikväll blir det fika på hanssons med elin, sen gå hem se project runway, försöka sova.
Morgondagen kommer mest troligt bli väldigt lång! det lutar åt att det blir jobb från 07,00 - 20,00!!! 13 jävla timmar!
en annan trevlig grej är ju att jag har blivit tilldelad en plats i mangeln mellan 7 och 9 den här veckan, helt underbart! ( läs med en stoor gnutta irono!) :P


Coldplay - Violet Hill

If you love me
Won't you let me know?

I don't want to be a soldier
With the captain of some sinking ship
With snow, far below

If you love me
Why'd you let me go?

I took my love down to Violet Hill
There we sat in snow
All that time she was silent still

Run away, run away I´ll attack

okej, ida vill ha uppdatering av mitt otroligt spännande liv so here you go!
Förra veckans första 5 dagar bestod av jobba, äta och sova. Sen på fredag kvällen så ringde martina och undrade om jag ville komma till bränna och eftersom jag inte hade nått bättre för mig så vandrade jag ner och där satt hon, prisca och hanna, sen kom även elin och erika. Det blev en riktigt trevlig kväll måste jag säga, kom hem vi 12 ungefär (:
Sen lördag så vaknade jag, åt frukost osv, sen duschade jag och gjode mig i ordning, cyklade till elin (s) vid halv 5  och sprättade första cidern, halv 6 mötte vi upp martina vid systemet och cyklade till jenny där det väntade grillning och bad :) vi som var där var jag, jenny, martina, elin, elin, kalle och sebbe. vi grillade först och det var super gott! sen blev det bad i poolen. regeln som var upp satt var inget skväll och stänk, eftersom att vi inte ville blöta ner håret och förstöra sminket. ajja ni kan ju själv förstå hur det gick, såg ut som en dränkt katt när jag kom upp ur poolen, men what ever liksom :P det var bara att sminka om sig och platta håret igen, som tur var hade jag min egen lilla frisör!
Efter om fixningen så bar det iväg på farmen, men elin och martina valde att fara till bränna istället. Hur som helst farmen, jag gillar verkligen inte farmen! man tappar bara bort alla usch! men måste säga att det var roligare än sist jag var där iaf,..
sen söndan var bakis dag som vanlig, låg i soffan hela dan och såg på grease och 2 andra helt värdelösa filmer, sen  vid sex for vi och handlade till middan, men stannade på supermarket tills jenny slutade, vi gick upp till henne och så hämtade jag cykeln och grejerna jag lämnade där. cyklade hem åt tacos, gud så gott det var! yummie!: :) sen var det sängen som väntade.

nu är det en ny vecka och det betyder att mitt otroligt spännande och roliga liv har börjat igen. Jobba, äta, sova. Men de här 4 veckorna som är kvar har jag även turen att få cykla till jobbet eftersom pappa har gått på semester, jippi!

Nä helt ärligt så är jag less på att jobba nu, och jag är less på att alla frågar, "ja maja vad ska du göra nu när du slutar jobba?" gaaah tror ni inte att jag frågar mig själv det hela dagarna?
jag vet att jag vill bort här ifrån, utomlands nånstans. men då kommer ju frågorna, jobba, studera? vad ska du göra då? vars ska du fara? JAG VET INTE!
jag vill hitta nån att åka i väg med, för jag vet att jag är för feg för att fara själv..

näe i guess det är sovdax snart, så godnatt!

30 Seconds to mars - attack

Run away, run away,
I'll attack.
Run away, run away,
go chase yourself.
Run away, run away,
I'll attack, I'll attack, I'll attack.

I would of kept you forever,
but we had to sever.
It ended for both of us faster than a--
Kill off this thinking,
it's starting to sink in.
I'm losing control now,
and without you,
I can finally see.

Your promises,
they look like lies.
Your honesty,
like a back that has a knife.
I promise you,
I promise you..
I am finally free

You´ll kill yourself to find anything at all

What´s up with all the idiots today och vad fan hände igår liksom?
haha ungefär så kan man väl sammanfatta gårdagen :P näe men det var en riktigt rolig kväll som har resulterat i en fruktansvärt bakis söndag och en hel del konstiga/pinsamma sms! :P men men that´s life!


Nu blir det  dusch och sen jordgubbar och glass, yummie (:


Augustana - Hey now

sky black and blue
blue turned to red
it's quiet in the streets now
but it's screaming in your head

i ain't a fool
i've got my doubts
you say it doesn't hurt
it doesn't matter anyhow
anyhow

saying hey we're just bleeding for nothing
it's hard to breathe when you're standing on your own
we'll kill ourself to find freedom
you'll kill yourself to find anything at all

Or leave me alone in the summer..

två arbetsdagar kvar på denna vecka, hoppas dom går fort! sen helg, men vet inte riktigt hur jag ska göra, antingen pajala eller inte, är bara det att jag slutar först 4 och skjutsen gick 3 nångång från luleå. och sen om jag ska åka buss så blir det väldigt stressigt och jag 'är inte där förrän 20 i 9 så jag vet inte... men har ju ett tag till att fundera på så.


nått bra är att min mobil är färdig lagade!!! jippie ;D så det blir att hämta den snarast möjigast!



whats up med smsen btw? haha börjar fundera lite! :P



Panic! at the disco - When day met the night

In the middle of summer
All was golden in the sky
All was golden when the day met the night
Summer
All was golden in the sky
All was golden when the day met the night
Summer, summer, summer, summer
Golden when the day met the night

So he said, "Would it be all right
If we just sat and talked for a little while
If in exchange for your time
I give you this smile?"

So she said, "That's okay
As long as you can make a promise
Not to break my little heart
Or leave me all alone in the summer."

Well he was just hanging around
Then he fell in love
And he didn't know how
But he couldn't get out
Just hanging around
Then he fell in love


RSS 2.0