We haven't lost it all yet

¡Hola amigos! ¿que tal?

4 dagar kvar att jobba och jag ar overlycklig for det! ska bli as nice att bara ga och glassa! ;)
 

vad har hant sen sist da?
I sondags sa var vi ut och at fodelsedagsmiddag for fia vilket var valdigt mysigt !
Sen har det mest varit jobb, i mandags och tisdags var jag duktig och gick ut och gick en timme efter stranden, helt underbart! Sen i onsdags sa var det as varmt sa vi jag och martisen gick ner pa stranden och solade innan jobbet, lag och lyssnade pa hur vagorna rullade in, sjukt harligt!
I fredags sa var det sista dagen pa kanpanjen i har suttit pa sa da hade vi mest bara utbilning och sen sa gick vi lite tidigare och for och bowlade och drack ol pa jobbets bekostnad! sen akte vi hem och bytte om lite och gick och motte upp madde och hennes pojkvann for en liten barrunda (: "griscity", ett ord som jag hade valdigt kul at den kvallen : P
Igar sa kom fia och britta forbi for vi tankte ha lite strandhang, men det blaste sa sjukt mkt, sa vi plagade oss ett litet tag innan vi gick in pa varat mysiga café och drack latte stallet!
Sen gick jag vi hem och borjade stada och tvatta och var allmant duktiga bara, sen at vi goo middag och invantade besoket. fia, britta och josefin anlande och forfesten kunde borja. kvallen blev inte riktigt som tankt om jag sager sa. men det roligaste av den var nar jag och josefin skulle och kopa fyllemat till alla pa donken.. man kunde inte ga in och bestalla utan dom hade bara drive innen oppen, och man fick inte ga och bestalla dar, sa da var det nagra snalla spanjorer som lanade ut sina cyklar till oss, sa vi cyklade istallet och det gick prima, dock stod typ hela parkeringen och kollade pa oss :P hahahaha vilken syn det maste ha varit!
Idag har jag annars bara varit sjukt bakis och matt apa! Men ikvall blir det mys hos "bodentjejerna" ;)

Puss hej leverpastej, kanske blir mer uppdateringar nu nar jag snart slutar jobba!



Baby close your eyes
Don't open til the morning light
Don't ever forget
We haven't lost it all yet
All we know for sure
Is all that we are fighting for
Baby don't forget
We haven't lost it all yet

We're close and then we run

heeeey bloggen!

kan ju forst och framst saga att hemresan ar bokad, sa den 27 maj sa kommer vi hem igen! valdigt blandade kanslor, den ena sidan av mig vill hem till alla alskade, den andra sidan vill stanna har med allt nytt spannande, bra shopping, snygga killar osv! ;)

Kan ju aven saga att jag ska saga upp mig pa mandag, sa hela maj ska jag bara sola, njuta och shoppa har nere! Hoppas att patrik kommer och halsar pa da, hade varit nice med lite sallskap! (:

Vad har hant sen sist da?
Jag har brant mig pa varan lampa nar jag skulle sminka martina i mandags, sa har varsta brannsaret pa armen nu, tur att det har borjat laka! I mandags sa va det ju tankt en lugn ute kvall pa shoko med tjejerna, martina borjade ma illa igen sa hon stannade hemma. Men jag, fia och britta gick dit, dar var det heeelt dott, taffade pa nagra fran jobbet och dom skulle till apolo, sa istallet for den lugna ute kvallen blev det nasty monday istallet. kom hem vi 7 efter efterfesten hos arbetskamraterna! kan ju saga att jag var lagomt seg nar jag skulle upp och jobba i tisdag och traningsvark som ett psyk hade jag i benen ocksa! gick tydligen vilt till pa dansgolvet :P
Annars har den har veckan mest bestatt av jobb, vilket ar skit! Med det har aven blivit en del morgon promenader efter stranden i morgonsolen, heeelt underbart! bilder kommer senare!
I fredags efter jobbet hade forst planerat en barrunda men istallet sa blev det en myskvall med massa gott och ljus hos fia och britta vilket var valbehovligt (:
I gar sa var det stan som gallde! inhandlade ett par svarta gladiatorsandaler och en superfin och helt underbart skon tunika + ett jatte snyggt turkost nagellack. Blev aven mat pa burgerking ( mmm alska! ) och en del alkohol jag kom hem med! :P blev aven ett litet komiskt aterseende pa carrefour, jag menar det ar over 6miljoner manniskor i den har staden, vad ar oddsen?
Efter stan sa var det bara att fara hem duscha och gora sig i ordning for att fara till britta och fia pa forfest med jordgubbar och sprutgradde, thats how we roll! Sen gick vi ivag till leo och jens och fortsatte forfesten dar, mkt trevligt. kvallen slutade pa boulevard hos den snygga bartender och min snygging till dj :P hehe kom hem vid 6 nangang. rolig kvall allt som allt!
Idag har vi bara legat i sangen och sloat och ikvall blir det att ga ut och ata for att fia fyller ar! GRATTIS :D

har val inte sa mer att beratta nu, sa aterkommer nasta helg nangang! pusspusss


All we know is distance
We're close and then we run
Kiss away the difference
I know you hate this one
But this is how the story ends
Or have we just begun

Lite the fray innan jag slutar bara!

och just det forlat mirja orkar inte fixa fargerna pa bloggen nu :P hehe

"lugn pask"

hejsan hoppsan och glad pask i efterskott! nu ar snart langledigheten over tyvarr.

vad har hant sen sist da? 

I torsdags nar vi kom hem fran jobbet sa gick vi och kopte jordgubbar och sprutgradde och vi satt och at pa terassen. sen tankte vi bara ta en lugn kvall men da ville fia och britta att vi skulle med ut pa barrunda sa sagt och gjort! vi drog till en bar och drack 2 tequila shots var 2euro st, vidare till baren vagg i vagg och drack shottar 1 euro. nar som stangde vid ett sa gick vi till ryans och dar traffade vi bjorn sa vi hakade med honom vidare mot raval och nagra barer dar. en mkt trevlig kvall med nice folk (:
Pa fredag sa var det daxs for var paskmiddag hos fia och britta, mkt mysigt med laxrora, sill, potatis och paj. efter maten sa borjade vi dricka och senare drog vi ivag till opium, haha alskar det stallet! speciellt att vi  inte behover betala natt intrade hehe.;) dansade natten igenom och kom val hem vid 5 - 6 nangang
i lordags gjorde vi inte mkt tog det bara lungt och at tacos, efter maten sa borja martina ma illa och eftersom vi lavat varan granne saara att ga ut med henne sa foljde jag med ut. vi gick till massa mysiga stallen i barri gotic, enda problemet, min spanska ar inte sa javla bra sa jag forstod typ inte ett piss! men lyckades halla ett nagolunda samtal med en fran argentina som typ inte kunde nan engelska alls, eller han forstod vad jag sa men han kunde typ inte svara :P efter smabarena drog vi till gamla fellino och drack 3 redbullvodka, 4 tequila shot och en romshot av natt slag for 9 euro, bra kap tycker jag iaf! Inte nog med det sa var bartendern sa sjukt snygg, som saara sa "he was so good looking I though he was gay". Dj var inte ful han heller om jag sager sa! och det spelades sjukt bra musik. the killers och musik som man verkligen vill lyssna pa! Inte san javla tecno som dom spelar pa alla andra stallen... iaf, sista shotten tog vi val runt 5 och vinglade oss hem sa vi var hemma vi halv sex nangang. mkt trevlig kvall, maste dock lara mig spanska!!!!!

igar regnade det hela dan sa lag i sangen och sov till vid 5  da fia kom forbi sa vi 2 tog en promenad langst stranden och sedan gick vi och drack farskpressad apelsin juice och bara snackade skit. efter det gick vi hem till oss dar vi lagade kott, stekt potatis och pepparsas och det var sa javla gott!! sen nar fia hade gatt sa spelade jag och martina kort och bara mos pa (:

Idag sa har vi haft en stekar dag, steg upp vid 10, gick ut pa terassen, vid 11 sa kom sofia forbi och vi gick och kopte jordgubbar, vatten melon och baguett. sen sa la vi oss pa varan terrass och solade och at gott bara!! vid 2 -3 nangang kom isabella forbi och sa gick vi ner till stranden och kopte glass och efter vatten, fy vad det var kallt i havet, hoff det blir inte att bada an kan jag ju saga!
ikvall blir det utgang pa shoko med girlsen vilket ska bli nice! (:


Sen jobb imorgon vilket jag inte ser fram emot alls, men men tankte sta ut ett tag till.


ha det bra dar hemma, puss hej!


Kike

sa nu var det langesen jag skrev!

solen kom tillbaka och har dragit igen! surt som fan, men men forhoppningsvis ar den har for att stanna snart! (:

det har blivit en del utgangar sen sist vi var pa ett stalle som heter apollo en kvall och kom hem kl 7 sen sa har vi aven varit pa ett stalle som hette opium som ocksa var riktigt roligt! det var egentligen tankt att vi skulle ut pa en barrunda kvallen vi var pa opium, men varan granne ( eller killarna som brukar hang i hennes lagenhet) och fragade om vi skulle ut osv, en av killarna sa att vi skulle dra dit och saga hans namn i dorren sa vi skulle komma in gratis. sagt och gjort sa med namner kike stort pa armen (pa grund av varat daliga minne) sa var vi dar och dansade hela kvallen! bada gangerna med britta och fia da (:

den har veckan jobbar vi dag tid, sjukt skjont att sluta nar vi egentligen skulle ha borjat, grymt jobbigt att stiga upp pa mornarna. tror dessutom jag haller pa att bli sjukt, mar typ illa hela tiden och ar konstig i halsen. menmen vi far ju langledigt nu hela pasken sa det ska bli underbart skont!!

tror foressten varan provotid har gatt ut nu sa om dom vill sparka mig sa maste dom iaf lata mig jobba 2 veckor extra eller ge mig betalt for de 2 veckorna, och det ar ju skont!

pa fredag ska vi ha paskmiddag hos fia och britta vilket ska bli riktigt mysigt, resten av helgen tankte vi bara mysa pa och ta det lungt. kanske sitta vid en dator lite vi far se helt enkelt (:

ha det bast, saknar er!

pusspuss

RSS 2.0