uppdatering..

dåligt med uppdatering här...
det är så mkt nya intryck och dagarna bara springer förbi utan att man riktigt hinner med!
Ska försöka bättra mig men vi får se hur det går!

Piso

Gårdagen slutade med en riktigt lyckad ute kväll! Vi började med att förfesta här på rummet med en super trevlig tysk tjej, sen eftersom så droppade in mer och mer folk, bla 3 amerikanska tjejer och 3 killar från england. Sangria ja tack! Han som jobbar i receptionen drog sedan med oss på billiga öl på en bar och sen razzmatzz! Härliga tider ;)

Idag så vaknade vi runt 10 käka frukost och sedan på lägenhets jakt! Kollade på en kl ett super fin men det var inte tillgänglig förän 1april så tyvärr blev det inte den..näst skulle vi kolla på fem så satte oss en stund nere vid stranden och sen åt lunch. Den andra var väldigt stökig! Men när vi tittade bortom stöket så hade den bra potensial! så den fick det bli, i underbara Barceloneta, ännu närmarmare stranden den här gången, dock ingen terrass men tror jag överlever!!

I kväll  blir det nog bara lugnt kanske film och popcorn, eller bara snacka skit, vi får se : )


Bye bye Boden, Hola Barcelona!

Igår vid sex tiden så begav jag mig mot kallax med mamma, pappa och ogge. 19,20 gick planet mot stockholm där jag landade 20,30.. Checkade in på rest and fly och sov där över natten.. I morse 4,45 så ringde klockan och jag gjorde mig i ordning och gick till terminal 2 för att möta upp Sandra (en tjej som också ska läsa spanska här fast på en annan skola). 6,40 gick planet och utan krusiduller så landade vi 10,15 som planerat!
Det var en skön syn att se att det inte låg någon snö på backen när vi kom fram och temperaturen ligger på ca 6+ grader och sol.
Sitter nu på rummet på hostlet och fryyser! så dålig isolering och inga element, toppen!
Har iaf ätit en trerätterslunch inklusive vin för 7,50euro vilket jag tyckte var ett riktigt bra pris, maten var också väldigt god : )
Nu får vi se vad som händer, har vilat lite så blir väl att ge sig ut på stan en sväng och inskaffa lite alkohol till kvällen! ska även kanske försöka kolla på någon lägenhet om robin vill dyka upp någon gång.. och om jag får tag på dom som hyr ut vill säga!

Blev en liten snabb uppdatering nu och ska försöka uppdatera några gånger i veckan iaf :)


Over and out!




We're living in a wasteland

Om en vecka är jag tillbaka i Barcelona, 1 vecka!!! Helt sjukt vad tiden har gått fort och nu går jag runt som ett vandrande nervvrak! Ena stunden glad andra stunden sur/ grinig.
Jag längtar som ett psyk och det ska bli otroligt skönt att komma iväg från snön och kyla till spontana och underbara barca .. Samtidigt så känner jag att det inte är så dumt här hemma, har fått i ordning lägenheten. Ny målat sovrum och kök, ny tv, soffa mm. Mina vänner är här och har träffat många trevliga personer den senaste tiden. But then again de senaste månaderna har jag inget annat än att komma bort och allt finns kvar när jag kommer hem.. resfeber I guess! Var exakt likadant när jag skulle åka förra gången också och det visade sig vara det bästa jag gjort!





RSS 2.0