Camp nou, osv

Hej hopp i lingon skogen!

hur ar allt med er dar hemma?
En vecka sen sist jag skrev nu.
I lordags sa gick vi upp till placa catalunya och gick in pa en affar som heter lefties, hehe gillar den skarp, massa klader som "ingen vill" ha for sjukt bra priser! hittade 2 trojor for ca 50 kr :) Sen sa gick vi hem gjorde oss i ordning och vid 10- 11 sa kom sofia och britta forbi och vi borjade dricka lite vin osv, kollade pa klockan runt 20i 2 och tankte dra ut vid 2 nangang. helt plotsligt var klockan kvaart i 4! sa vi struntade i utgangen och satt och pratade till 5 nangang istallet :P
I sondags var vi pa camp nou och sag barcelona - malaga, sjukt stor och maktig arena och en match med massa mal! storst var nog anda nar messi gjorde mal och alla 75000 pa laktaren skrek hans namn! stort!
Ett maste for alla som ar i barcelona ar att fara och se camp nou.
Mandag i mandags gjorde vi inte alls mkt, jobbade osv.
tisdagen innebar ocksa jobb, fick reda pa att varat projekt skulle laggas ner, sa vi fick byta till comhem istallet.
onsdag var det utbildning, torsdag samlysning och igar borjade vi ringa.
Efter jobbet igar sa bestamde vi oss for att ga ut, sa sagt och gjort sa drog vi till shocko vid 1 och svangde vara stubbiga! ;)
Imorse nar vi vaknade sa vrakte regnet ner sa nu sitter vi har och sa dra upp till stan snart och  kolla pa topshop ovs.
Sen blir det poble sec och dricka vin hos sofia och britta i deras nya lagenhet :) 
 
Det var val ungefar vad som har hant sen sist. Jag hoppas pa stralande sol och 25grader varmt imorgon sa vi kan ha bakishang i solen pa varan terrass! tyvarr sa lutar det val mer at regn! bajs.

Btw nar jag kommer hem harifran och har varit i turkiet en vecka sa tankte jag ha mitt 20ars kalas! ute pa garden med vame och grillat! sa alla kan ju vara beredda pa att vara i boden nangang i mitten/ slutet av juni! tankte bara forvarna er!

Pusshej

fhsdghjkgsgdf

tankte bara saga att jag har ett spanskt nummer ni nar mig pa nu

667234135

bye

barcelona!

Hej hej halla!

Ledsen for den daliga uppdateringen! har som sagt ingen dator med mig och det finns roligare saker att gora har an att sitta vid en!

Vi lever kan jag ju lugna alla som undrade over det iaf!

Som sagt sa har vi borjat jobba nu. grymt gang vi jobbar med, dock ar projektet vi sitter pa nerlaggningshotat, vilket i princip betyder att vi kan fa sparken nar som helst. Kanns val lite crapigt speciellt for att vi har skrivit pa for lagenheten till den sista maj. men om inte annat sa far vi  val ligga och sola pa varan terrass hela dagarna och leva pa brod och vatten. sa pa natt satt loser det sig!!

Annars sa har vi traffat en heldel trevligt folk!

I mandags tex sa fragade nagra killlar fran jobbet om vi skulle med pa shocko. en bar en bit efter strandprommenaden. Sagt och gjort vi slutade 9 var hemma 20 i 10 och pa vag ut igen 10! val pa shocko bjods det pa gratis mat och alkohol fram till kl12, det var bara att tacka och ta emot! sen hangde vi aven lite i vip omradet och drack kava! hahah en mkt roligt kvall blev det!

en annan lite udda grej var att vi tog taxi fran hem fran mataffarem efter vi varit och handlat eftersom bussarna hade slutat ga, sa da delade vi en med 2st vi jobbar med :P


nu haller tiden pa att ta slut, maste bara beratta att imorgon sa ska vi och se fotboll pa camp nou, barcelona -malaga, ska bli ap kul! fick bra pris pa biljetterna sa det ar nice !

hoppas allt ar bra med er dar hemma! saknar er, men vi ses ju snart ;)


Pusspusspuss! <3

Lagenhet + Jobb

Det forsta jag maste saga ar val att vi har gatt och blivit med lagenhet! En liten etta pa 15kvadrat och en huge terrass pa cirkus 50kvadratmeter och havsutsikt. Helt underbart, tar max 5min att ga till stranden, love it!
visst ar den liten och det ar sjuuuukt manga trappor upp, men nar man ser terrassen ar man sald! (:
Annars sa har aven jobbet borjat. Forsta dagen var i gar och eftersom rummet vi skulle vara i var dubbelbokat sa blev alla vi nya bjudna pa kaffe. Det var manga trevliga manniskor dar. Kanner mig dock fortfarande lite nervos over telefonforsaljar jobbet ar nagot for mig, men den som lever far se!
Igar efter jobbet iaf sa gick jag och martina och storhandlade, kom ut med 7 pasar mat! hoff sa jobbigt det var att bara, men nu har vi det iaf (:

Idag sa skulle vi fixa alla papper sa vi kan borja jobba har sa stod utanfor polisstationen kl 8 och vantade pa att dom skulle oppna en timma senare. Sen gick vi och virra ett tag innan vi hittde det andra stallet vi skulle pa.
Efter papprena var fixade sa bar de av till jobbet for att kopiera dom och snabbt var det gjort! Sa idag slutade vi vid 12.
Och da for jag och martina vidare till ikea for att kopa filtar eftersom det inte fanns nagra tacken i lagenheten och vi ar snala med elen, sa i natt har vi sovit full pakladda och frysit rumpan av oss!
efter ikea for vi hem och la oss pa terrassen och solade, underbart!
OCh vid halv 6 sa tankte vi ga och kolla i alla affarer, sagt och gjort, men vi han inte ens men 1/4 av alla miljoner, miljoners affarer som finns sa vi far fortsatta nan annan dag!

Nu hinner jag inte skriva natt mer for tiden haller pa att ga ut!

Pusshej!


barcelona

Antligen funkar det att uppdatera bloggen!
Sitter just nu pa ett internetkafe och ar lite irriterad for han som skulle visa oss en lagenhet dykte aldrig upp!! gaah
Dan som hade varit perfekt fram till nu. ajja nu ska vi inte fokusera pa det negativa, for har ar det namligen helt underbart!
I torsdags kl 2 for jag alltsa till stockholm for att mota upp martina pa centralen och dar hangde vi till kl 7 da vi tog flygbussen mot skavta for att spendera natten dar pa en stol.
Sen lordag kl 6,30 (efter att ta packat om vaskorna for att slippa overvikten)  gick planet mot girona, var lite turbulens pa vagen ner annars sa gick allt galant.
val i girona sa tog vi flygbussen till barcelona.
sen tog vi taxi fran busstation till vandrarhemmet, med +14grader i luften ga gick vi ut och vandrade runt i barrio gotic och las ramblas!
vi kollade aven pa en lagenhet med toan i koket och duschen pa en "pedistal", bestamde att det var inget for oss :P
vi gick hem en stund och vilade innan vi begav oss av pa aventyr igen och hittade den ultimata shopping gatan! heeeeelt galet, alla affarer fanns dar!

I dag da sa fick vi muffins till frukost, sen sa gick vi ner till stranden och har suttit dar och solat i 18graders varme  och bara njutigt, vi har aven suttit i hamnen och atit glass och ja vad kan man saga, livet ar underbart just nu (: med minus arr vi inte har en lagenhet an da, men det loser sig!

ta hand om er dar hemma, alskar er! <3


Gimme them bright lights, long nights

Nu var det längesen jag skrev och det har hänt ganska mkt faktiskt. Men orkar inte dra upp det som hänt utan fokuserar på framtiden nu!
Så här ligger det alltså till, på torsdag åker jag ner till stockholm arlanda kl 2 sen så far och in till centralen och möter upp Martina som kommer från Jönköpning/ Växjö.
Sen på fredag så far vi till Barcelona!!!
Och på måndag så börjar vi jobba. Hoff läskig, spännande och kul allt på samma gång. I Barcelona bilr vi väl i 2 -3 månader, får se hur det går på jobbet och allt runt om kring (:

Jag har alltså en spännande vår att se fram emot. Sen 7 juni så bär det ju av till Turkiet en vecka med familjen (:




Gimme them bright lights, long nights (Party till the sun is rising)
High rise, overtime (Working till the moon is shining)
Hot guys, fly girls (Never gonna say it)
I feel on top of the world, I feel on top of the world
Hey

I can do it all night long (Nothing can stop me)
They can place my home (Can't slow me down)
The only thing I know (Is that I won't fall)
And I have it all

RSS 2.0