hola!

tjena tjena mittbena!

annu en fart fylld helg ar over och annu nagra dagar narmare hemgang.. vill verklien inte hem alskar den har staden kan inte forsta hur jag ska klara mig utan vadret, manniskorna, affarerna och staden i sig...
barcelona see you in the fall i guess, nan som kanner sig sugen pa att haka pa? (:

hur som helst, forra vecka var det niice vader, hangde pa standen och terrassen och chillade. sen i fredags sa var det lite samre sa vi bestamde oss for att dra och shoppa, sagt och gjort, kom hem med ett par skor, en myyys troja, ett linne, solglajjor och sakert natt mer (:

 ooh vill bara shoppa hela tiden, hoppas pengarna racker till bara!
fredag kvall sa var det forfest pa stranden med rebecka, madde, belchior, lisa, martinisen och fia. sen drog, jag martina och fia till boulevard och skakade vara lurviga och pimplade drinkar med bodenbor! 

Lordagen sa strosade vi 3 runt i barri gotic och gick i sma affarer, blev aven baguett, salami, ost och cola hang uppe pa plaça catalunya, (duvor ar kata djur bara sa ni vet!!) hah. sen var det hem och fick och trix innan vi begav oss till madde och belchior for att borja forfesta igen, det blev guitar hero, sangria och konstiga frisyrer! vi tog oss aldrig ut den kvallen med trevligt hade vi!!
Igar sa hade vi bakis hang med rebecka pa starbucks, satt och pratade gojja i 4 timmar! kan inte forsta att vi bara har kant henne i lite mer an en vecka! kans sa sjuuukt mkt langre!! iaf nar vi kom ut fran starbuck var hela ramblan fula av manniskor i barca trojor som sjong barca laten, coolt att se.

Idag har jag och martina turistat oss uppe i park güell, valdigt mysig och vacker helt klart vart ett besok!!
Kvall blir det ut och ata paella med rebecka och hennes svenska kompisar som kommer hit, och sen sa avslutas kvallen pa apolo och annu en nasty monday!



Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0